Acuvue kontaktlinser

För den som inte vill använda sig av glasögon hela tiden är linser ett klockrent alternativ. Idag kan du ersätta glasögonen med kontaktlinser full ut både gällande användning samt korrigering av synfelet. Det finns sorter som kan bäras dygnet runt. Dessa brukar man bara behöva byta ungefär varannan eller var fjärde vecka. Något som gör användningen oerhört bekymmersfri. Detta varumärke har ett stort utbud av både tvåveckorslinser och endagslinser.

Närsyntget, översynthet, astigmatism och åldersynthet är bara några exempel på synfel som kan åtgärdas med kontaktlinser. Det finns ett fåtal synfel som inte kan korrigeras med kontaktlinser men för de allra flesta fungerar det utmärkt att använda linser istället för glasögon.

Billiga linser

I vanliga fall så kopplar man ofta ihop lägre priser med en lägre kvalitet. När det kommer till linser så är inte riktigt så fallet. De billiga linserna brukar snarare hålla i princip samma kvalitet som de dyrare märkena. Anledningen för detta är att linserna ska korrigera synfel, något som de måste göra oavsett prisklass.

Priserna du betalar på internet kan skilja sig oerhört mycket från det hos en optiker. Även om det handlar om exakt samma produkt. En anledning för detta är de betydligt större omkostnaderna en optiker har till skillnad från en nätbutik med enbart ett lager. Varan du kommer hem med från optikern eller får i brevlådan från närbutiken är däremot samma produkt.

Köp Acuvue på nätet

Eftersom att det inte är något krav att linser endast får säljas hos optiker så kan du idag hitta en stor mängd återförsäljare på internet. Detta gör utbudet oerhört stort och du har ofta betydligt större valmöjligheter än hos en optiker.

Eftersom att det finns en så stor mängd återförsäljare så skapas det per automatik mycket konkurrens där de tävlar om kunder. Något som får priserna att bli väldigt låga. Här på BilligastLinser.nu tar vi detta till nytta och jämför därför priser hos de linsåterförsäljarna som är billigast och som vi vet av erfarenhet är säkra.

Att handla online

Många köper linser online för enkelhetens skull. Det är smidigare, billigare och går snabbare än att gå till optikern.

När du beställer linser online så ska du ha ett recept från en optiker eller en gammal linsförpackning. Detta så att du snabbt och enkelt kan fylla i linsvärden som styrka, baskurva och diameter. Saknar du dessa uppgifter så bör du först göra en synundersökning. Något som också kan vara bra att göra om du är osäker på om dina gamla värden är aktuella.

Kontrollera att du skrivit in allting korrekt och gå sedan vidare till nätbutikens kassa. Där får du välja att betala med kort, banköverföring eller faktura. Betalningsmetoderna kan skilja sig lite mellan olika återförsäljare. Oftast så har du linserna på 1-3 dagar då de allra flesta skickar varan samma dag.

Ta kontakt med oss

Har du några funderingar? Eller har vi missat något? Tveka inte att höra av dig!