Avaira kontaktlinser

CooperVisions kontaktlinser Avaira finns i två olika varianter för att du som konsument ska kunna använda dem oavsett vilket synfel du har. Deras lins Avaira rekommenderas för dig som är närsynt/översynt, medan deras toriska lins Avaira Toric rekommenderas för dig som behöver kontaktlinser för astigmatism. De båda är månadslinser.

Samtliga linser från Avaira är framtagna med den unika Aquaform®-teknologin som gör att linsen släpper in mycket syre till ögat. Det resulterar i att dina ögon blir friskare och vitare. Utöver det gör Aquaform att kontaktlinsen blir mjuk och bekväm samt att den behåller linsens vätskehalt under hela dagen.

Få tag på billiga Avaira-linser online

Det har aldrig varit enklare att hitta marknadens bästa pris på kontaktlinser. Eftersom att linser inte bara säljs via optiker, utan också hos andra företag, har det varit ett mödosamt arbete att hitta det billigaste priset på just dina linser. Nu pratar vi innan internet och e-butiker. Idag 2017 finns det över 15 onlinebutiker i Sverige som säljer linser och det pågår ett priskrig utan dess like. Vi jämför alla dessa butiker och presenterar priserna för dig, så får du själv välja var du vill köpa dina linser.

Att tänka på: Kontaktlinser som är UV-absorberande ska inte användas som ersättning för solglasögon eller UV-absorberande glasögon. Detta för att de inte täcker hela ögat och inte heller närliggande områden kring ögat. Du bör fortsätta använda andra UV-absorberande ögonskydd för maximal säkerhet. Konsultera din läkare eller optiker för vidare information i frågan.

Ta kontakt med oss

Har du några funderingar? Eller har vi missat något? Tveka inte att höra av dig!