Kontaktlinser från Biofinity-famlijen

 

Vill du ha superb syn och en enastående komfort som räcker bra mycket längre än vanligt så är premiumlinserna från Biofinity-serien precis vad du är ute efter. Kontaktlinserna kan användas upp till hela 30 dagar och 29 nätter i rad men lika hög bekvämlighet rakt igenom. Allt detta är möjligt på grund av det unika silikonhydrogelmaterialet som de tillverkas utav.

Den exklusiva designen ger ögat en naturlig syretillförsel och binder vätska galant. På grund av detta så får dina ögon det fräscha och vita utseendet alla vill komma åt. Den nya Aquaform-teknologin finns i alla linser i serien och gör linserna bekvämare, bättre presterande än de allra flesta.

Om du tänker att linserna kostar för mycket så tänk om. Genom vår tjänst kan du jämföra vad du får betala hos olika återförsäljare på internet. Därför kan du hitta dessa exklusiva månadslinser till ett betydligt lägre pris än vad du skulle betalat annars. Vi har exkluderat vissa nätbutiker då priset är alldeles för högt. Hos de återförsäljare du hittar på vår sajt kan du vara säker på att du får bra bemötande, snabb leverans och inte minst de bästa priserna.

Alla linser från Biofinity-serien har en mjukhet, flexibilitet och andningsförmåga som är svårt att hitta hos andra dygnetruntlinser på marknaden. Ett klockrent val helt enkelt.

Välj de linser du är ute efter i listan för att jämföra priserna. Sedan kan du enkelt klicka dig fram till butiken för att lägga din beställning. Du kan alltid betala med kort och hos de flesta även med faktura och banköverföring. Linserna har du oftast i brevlådan på 1-3 arbetsdagar. Då de flesta butikerna skickar beställningen samma dag så kan du ha de hemma redan imorgon.

Ta kontakt med oss

Har du några funderingar? Eller har vi missat något? Tveka inte att höra av dig!