BioMedics kontaktlinser

CooperVision är tillverkaren bakom BioMedics och grundades när de största europeiska optikföretagen Hydron, Lunelle, Biocompatibles, Aspect Vision och Ocular slog ihop. Alla dessa företags erfarenheter och kunskaper fördes samman och resulterade i den imponerande BioMedics-serien vi har idag.

Dessa linser har en otroligt hög standard och ligger i framkant när det gäller material, design, produktion samt korrigering. De ger en dynamisk påfyllning av tårvätska, har rundare kanter, superb linsstruktur och oerhört bra optik. Märket är förknippat med kvalitet och hög materialstandard så väl som nytänkande designer och teknologier.

Sortimentet har en hög komfort och är lätta att hantera. Med sin omtalade materialteknik och linsdesign gör både endags- samt månadslinserna att dina synfel känns längre bort än någonsin. Linserna är stabila, skonsamma och passar alla användare. Såväl nybörjare som erfarna.

BioMedics 55 Evolution, är en ny förbättring på den klassiska månadslinsen BioMedics 55. Det finns även toriska linser inom serien för dig som lider av astigmatism. Båda typer av linser har en väldigt slät yta som minimerar avlagringar av protein och fett. De har även ett inbyggt UV-skydd och är väldigt hållbara. Endagslinserna har också en hel radda fördelar. Du får en flexibel hantering och hygien i och med att du byter linser varje dag. Dessutom finns UV-skydd även i dessa och de har en slät yta som gör blinkningar naturliga. Allt för att ge en så hög komfort som möjligt.

Denna linsserie är otroligt vanlig och säljs i identisk form under en hel del andra namn: Promolens, Ocumed, Promoday, Medisoft, Rythmic, Mediflex, InterLens, Diagnostic och Ons Merk är några utav namnen. Jämför linsinformationen med den du får från din optiker för att vara säker på att det är samma som du använder idag. När du fått det klart så kommer du snabbt se hur mycket pengar du kan spara via vår jämförelsetjänst.

Ta kontakt med oss

Har du några funderingar? Eller har vi missat något? Tveka inte att höra av dig!