Lensia omdöme

Här har vi då information om och omdöme av Lensia. Till höger så kan du hitta mycket av den viktigaste informationen sammanställd. Lensia erbjuder trygg e-handel och har kundservice som är tillgänglig alla dagar i veckan via chatt och även på Facebook.

Företaget är en av de mest moderna nätbutikerna när det kommer till linsåterförsäljning. Deras affärsidé är i princip densamma som resterande nätbutikers: Sälja kontaktlinser snabbt och billigt över internet. Utbudet i butiken är ganska stort och de har linser samt skötselprodukter från ett flertal av de stora och välkända tillverkarna. Exempelvis CooperVision, Ciba Vision, Johnson & Johnson m.fl. De är väldigt noga med att kunderna ska få en upplevelse som är både trygg och enkel. Handlar du hos Lensia har du en 100% nöjd-kund garanti. Du har även möjlighet att få hjälp via deras kundservice oavsett vilken dag i veckan det är. Antingen via chatt på deras hemsida eller på Facebook.

Deras målgrupp är yngre användare och det är en av anledningarna till att de försöker vara så moderna som möjligt. Enligt de själva så är de den första nätbutiken som har möjliggjort processen att inhandla kontaktlinser på nätet. Något vi är lite tveksamma på då du kan handla i vilken nätbutik som helst med en telefon som har webbläsare.

Det grundades 2011 och har sin bas i Växjö. Lensia ägs av Venditum Group AB.

Kundtjänst

Betalningsalternativ
Kreditkort
Faktura

Fraktinfo
39 kr
Post
1-3 dgr

Lensia
N. Järnvägsg. 12
352 30 Växjö

Kontaktinformation
www.lensia.se

Ta kontakt med oss

Har du några funderingar? Eller har vi missat något? Tveka inte att höra av dig!