Lensway omdöme

Här kommer ett information och ett snabbt omdöme av LensWay. Kolla på spalten till höger för att se den viktigaste informationen sammanställd. Vi på BilligastLinser gillar Lensway. En huvudanledning är att nätbutiken fungerar lite som ett apotek. Din optiker ordinerar dig ett par linser som du sedan kan köpa hem snabbt och enkelt på hemsidan. Lite likt hur du handlar medicin på ett apotek.

Lensway är en av de största aktörerna på den svenska marknaden. De kontaktlinser du hittar på sajten kommer från ett urval av de största och mest tillförlitliga tillverkarna. På grund av att de sitter på ett eget lager så kan du alltid räkna med att du får ett snabbt bemötande och konkurrenskraftiga priser.

Företaget startade här i Sverige och har sedan spridit sig som en löpeld över resterande norden och Europa. Trots att det grundades här är bolaget idag nederländskt. De säljer produkter över hela Europa och har som mål att vara kundernas förstahandsval när det kommer till kontaktlinser. Enligt de själva så uppnår de detta genom att hålla sina priser väldigt låga, vara riktigt serviceinriktade och ha en supersnabb leverans.

Kundservicen är faktiskt något de har lyckats riktigt bra med. Du kan nå de vilken dag som helst i veckan mellan åtta på morgonen tills åtta på kvällen. De försöker även skicka dina varor samma dag som du beställer. Åtminstone när man beställer sina linser på förmiddagen. Det resulterar i att man kan få hem sin vara redan dagen efter beställning.

Trots att det finns andra nätbutiker som håller billigare priser på många linser så är det många som fortfarande föredrar Lensway. Det gör faktiskt jag som skriver med. Därför får de ett klockrent omdöme av mig.

Klicka här för att komma till Lensway.se

Lensway omdöme

Kundtjänst

Betalningsalternativ
Kreditkort
Faktura
Delbetalning

Fraktinfo
49 kr
A-post
1-2 dagar

Lensway
Österögatan 4
164 40 Kista

Kontaktinformation

Ta kontakt med oss

Har du några funderingar? Eller har vi missat något? Tveka inte att höra av dig!