Lentiamo omdöme

Lentiamo är en nätbutik som kännetecknas av låga priser och snabba leveranser. Här följer omdöme av och information om Lentiamo.

Först och främst kan vi meddela att Lentiamo är en av våra absoluta favoriter. Detta av den enkla anledningen att de är billigast på nästan allt. Inte nog med det, utan över 80% av alla beställningar skickas samma dag. Vilket betyder att leveransen är även den väldigt snabb.

Företaget startades år 2008 och är verksamt i elva olika länder. Dessa är Sverige, Danmark, Tyskland, Spanien, Italien, Storbritannien, Schweiz, Tjeckien, Frankrike, Slovakien och Österrike. De är en av de absolut största linsåterförsäljarna inom Europa och har levererat mer än en miljon beställningar.

De har ett års bytesrätt på obrutna förpackningar. Vilket betyder att det är lätt att få rätt vara ifall du exempelvis råkat klicka i fel styrka. Eller ifall du har fått en förändring i receptet och har några förpackningar kvar hemma.

Som nämndes tidigare så skickas mer än 80 % av alla beställningar samma dag som ordern lagts. Dessutom har Lentiamo ett bonussystem för sina kunder. Varje krona du spenderar resulterar i tre poäng. Sedan kan du använda alla poäng du har samlat ihop för att köpa varor i en speciell bonusshop.

Lentiamo omdöme

Kontaktinformation
www.lentiamo.se

Kundtjänst

Betalningsalternativ
Kreditkort
Faktura
Annat

Fraktinfo
39 kr
Post
4-5 dagar

Lentiamo
Videnska 12
378 33 Nova Bystrice, Tjeckien

Ta kontakt med oss

Har du några funderingar? Eller har vi missat något? Tveka inte att höra av dig!