Mister Spex omdöme

Likt vi gör med alla våra återförsäljare skriver vi här ett omdöme gällande Mister Spex. Se spalten till höger för samlad information. Mister Spex är i grund och botten en tysk nätoptiker som tog sin verksamhet till Sverige under 2012. Idag är de en av de större nätåterförsäljarna av kontaktlinser och glasögon på internet. Priserna är jämlika de flesta andra nätbutiker med vissa undantag där du kan göra riktiga kap. De har 30 dagars öppet köp och en kundtjänst som är snabb på att lösa problem.

I sortimentet finner du drygt 75 olika typer av kontaktlinser. Linserna du hittar kommer uteslutande från de stora och välkända tillverkarna. Några exempel på dessa är Zeiss, Ciba Vision, CooperVision, Bausch & Lomb, Provis och Johnson & Johnson.

De har även fler varor än enbart kontaktlinser och linsvätska. Du kan hitta mängder av märkesglasögon och solglasögon. På den fronten är de återförsäljare för kända aktörer så som exempelvis Oakley, Prada och Ray Ban. Likt andra nätbutiker hittar du även ofta dessa betydligt billigare än vad du gör hos en optiker. Nackdelen är väl att det inte är möjligt att gå runt och testa massa olika bågar.

Vid beställning skickas dina varor nästan alltid inom 24h. Efter det är det posten som ansvarar för hur fort leveransen sker. Då vi i Sverige har ett väl fungerande postsystem kan du förvänta dig att ha dina linser inom 1-3 dagar.

Mister Spex erbjuder öppet köp i 30 dagar ifall något inte stämmer eller om du inte är nöjd med din vara. Då är det bara att skicka tillbaka grejerna så får du pengarna tillbaka.

Klicka här för att komma till MisterSpex.se

Mister Spex Omdöme

Kundtjänst

Betalningsalternativ
Kreditkort
Faktura

Fraktinformation
39 kr
1-5 arbetsdagar
A-post

Kontaktinfo
08-55 00 25 60

Mister Spex
Box 49012
100 28 Stockholm

Ta kontakt med oss

Har du några funderingar? Eller har vi missat något? Tveka inte att höra av dig!