Netlens omdöme

Här har du våran samlade information och omdöme om Netlens. Något som gör denna nätbutik unik är att de har prismatchning. Vilket innebär att om du hittar linserna till ett billigare pris hos någon annan återförsäljare inom Sverige så betalar du bara det priset. Något som få andra nätbutiker kan skylta med. I spalten till höger så hittar du den viktigaste informationen samlad.

Netlens är en av de aktörer som varit med länge. Det grundades 2005 och har som mål att erbjuda kunderna kontaktlinser över internet enkelt och smidigt till ett väldigt billigt pris. På grund av sina låga omkostnader och höga omsättning har de möjlighet att hålla låga ovanligt priser. Priserna du hittar där kan vara upp till 70% billigare än de du ser hos en optiker.

Som nämnt tidigare så är et bevis på detta deras prismatchning. En tjänst som du kan utnyttja till fullo med hjälp av vår jämförelsetjänst här på BilligastLiner.nu.

Vi har nästan enbart bra upplevelser när vi har handlat på Netlens. Som kund kan man känna sig säker på att få rätt vara och vara trygg när man inhandlar den. Det är även en av deras grundstenar som företaget vilar på. De uppmanar därför också sina kunder att uppsöka en optiker innan sin första beställning men även minst en gång per år. Detta för att vara säker på att du får rätt linser för dina ögon.

Hos Netlens har du garanti på att varorna är äkta och håller samma höga kvalitet som om du hade inhandlat de hos din lokala optiker. De är noga med att all lagerhållning och hantering når upp till EU:s riktlinjer med råge.

Klicka här för att komma till Netlens.se

Netlens omdöme

Kundtjänst

Betalningsalternativ
Kreditkort
Faktura

Fraktinfo
39 kr
2-10 dagar
A-post

Netlens.se
Thorildsvägen 4
11243 Stockholm

Kontaktinformation

Ta kontakt med oss

Har du några funderingar? Eller har vi missat något? Tveka inte att höra av dig!