PureVision kontaktlinser

PureVision är en serie med månadslinser Bausch & Lomb. Det är samma tillverkare som står bakom de otroligt kända Ray-Ban Wayfarer solglasögonen. Nu över femtio år senare så kommer de med en ny generation högtekniska månadslinser. PureVision. Dessa kontaktlinser har så låg vätskehalt och bra syreupptagningsförmåga så de kan användas upp till 90 hela dygn i rad.

Det är materialet Balafilcon A som gör detta möjligt. Det är en specialutvecklad silikonhydrogel som ger linserna en riktigt stabil form. Den höga syrepermeabiliteten och låga vattenhalten motverkar torra ögon. Dessa egenskaper resulterar i en oerhört hög komfort under hela användningsperioden.

De olika kontaktlinserna ur familjen kan åtgärda en rad olika synfel. Några exempel är ålderssynthet, närsynthet, översynthet och astigmatism, De ger en riktigt skarp syn oavsett ljusförhållande och passar bra för både mer eller mindre aktiva livsstilar.

Något att tänka på är att de bara ska bäras under så många dagar som anges. Det kan variera beroende på vilken typ av ögon du har. Till exempel hur ofta du behöver rengöra linserna. Din optiker eller ögonläkare kan förse dig med den här informationen.

Hos BilligastLinser.nu kan du bläddra mellan de olika produkterna inom serien och jämföra priser från en mängd olika nätbutiker. Inte nog med det utan du har även möjligheten att leta bland ett sort urval andra varumärken också.

Ta kontakt med oss

Har du några funderingar? Eller har vi missat något? Tveka inte att höra av dig!